Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

10 utrolige steder i verden – se de fantastiske billeder!

Denne jord er fuld af vidunderlige steder med betagende natur, der får dig til at slappe af.
Her er vores bud på de 10 mest fantastiske steder i verden, du helt sikkert bør overveje at besøge!

Salar de Uyuni Salt Reservoir, Bolivia
Verdens største salt plateau – velkommen til Salar de Uyuni Salt Reservoir.
Et tyndt lag regnvand i årets første måneder forvandler overfladen på saltørkenen til et fortryllende spejl. Det er svært at tro på, at billedet er ægte!

Skaftafell isgrotter, Vatnajökull National Park, Island
Vatnajökull er Islands største gletsjer. Under dette smukke gletsjerlandskab finder du Skaftafells smukke isgrotter. Hvis du overvejer, at tage en tur til Island og Skaftafells skønne isgrotter, skal du gøre det til vinter, da noget af isen/sneen smelter om sommeren.

Ashikaga Flower Park, Japan
Overvejer du en tur til Japan, så skal du helt sikkert gøre det i foråret (blomster-perioden).
De smukke Kirsebærtræer blomstrer allerede i marts, men hvis du ønsker at se blåregn (wisteria) blomstre så book en tur i begyndelsen af maj.

Provences lavendelområde, Frankrig
I sommermånederne flygter franskmændene fra de travle storbyer til underskønne Provence – og vi forstår dem godt. I juni – juli måned blomstrer de berømte lavendelmarker, hvilket giver en helt perfekt ro til sjælen. Yderligere er Provence kendt for sine lækre kød- og fiskeretter, samt de mange turister der valfarter hertil sommer efter sommer.
Provence er ideel for en romantisk ferie.

Pamukkale, Tyrkiet
Pamukkale er på UNESCOs verdensarvsliste, grundet sine spektakulære naturformationer. De hvidkalkede kalkstensbassiner går under navnet bomuldsslottet, hvor det på lang afstand ligner et hvidt slot. Det har tidligere været tilladt, at tage en dukkert i de varme kilder, men nu må du nøjes med en svømmetur i Cleopatras pool få kilometer herfra, som man i gammel tid sagde, havde foryngende kræfter.

Bled, Slovenien
Omgrænset af et flot alpint landskab i Slovenien, finder man den smukke Bled-sø.
Kirken fra 1600-tallet på den lille ø midt på søen, minder os om et eventyr.
Bådturen til den gamle kirke skulle efter sigende være fantastisk.

Wulingyuan, Zhangjiajie Nationalpark, Kina
James Cameron blev inspireret af Wulingyuans utrolige klippesøjler, da han skabte Avatars flyvende øer. Wulingyuan, verdens højeste udsigts kløft på 326 meter er både beundringsværdig og skræmmende på en og samme tid.

Grand Canyon Nationalpark, Arizona, USA
Grand Canyon er nærmest uvirkelig for øjet ved første syn, hvilket også er grunden til, at Nationalparken optræder i flere amerikanske film. Hvis du elsker at vandre,
så er Grand Canyon ideel for dig. Yderligere har du mulighed for en flot helikoptertur,
sejle på Colorado-floden eller en tur på muldyr ryg, mulighederne er mange.

Serengeti Nationalpark, Tanzania, Kenya
1,5 millioner hektar stor savanne beliggende i det nordlige Tanzania – velkommen til Serengeti Nationalpark. Parken er hjemsted for mere end 2,5 millioner pattedyr og over 500 fuglearter. Serengeti Nationalpark betegnes som en af ​​verdens vigtigste helligdomme og har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1981.

Fiordland Nationalpark, New Zealand
New Zealand er kendt for sin smukke natur og Fiordland Nationalpark bevidner dette. Nationalparken er beliggende i det sydvestlige New Zealand på sydøen og tiltrækker vandrere/klatrere fra hele verden. I alt har Nationalparken mere end 500 kilometer vandrestier, hvor du kan vandre alene eller med en guide.

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar