Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Corona – sådan påvirkes dine forsendelser

Både større og mindre virksomheder er blevet påvirket af den pludselige stigning i antallet af personer, der handler online. Og på grund af myndighedernes forskrifter har mange været tvunget til at lukke deres fysiske butikker. 

Men hvad betyder det for forskellige brancher og virksomheder, og hvad kan du forvente i forhold til leveringen af dine produkter i den nærmeste fremtid?

Online supermarkeder

For supermarkeder som Nemlig.com og Coop.dk har det ekstraordinært store antal bestillinger været en udfordring. De fleste af dem tilbyder levering til din hoveddør, men vær forberedt på forsinkede leverancer. Her kan mindre virksomheder med mindre efterspørgsel som Motatos være et alternativ.

Mode og skønhed

De fleste virksomheder i mode- og skønhedskategorien har normale leveringstider, og mange tilbyder hjemmelevering gratis eller ved køb for et minimumsbeløb. Blandt andet følgende butikker tilbyder hjemmelevering:

NA-KD

H&M 

BESTSELLER 

Luxplus

NiceHair

Monki

Coolshop

Cocopanda

Tjek butikkernes websteder for de nyeste opdateringer vedrørende levering.

Madlevering

Antallet af ordrer hos madleveringsfirmaer, både fra restauranter, såvel som måltidskasser er også øget markant, så også her kan man oplevede længere leveringstider. Blandt de populære alternativer er RetNemt og Takeout.

Medicin og sundhed

Online apoteker som Apopro og iHerb har oplevet en meget kraftig efterspørgsel efter håndkøbsmedicin og hygiejneprodukter, så leveringstiderne kan være noget længere end normalt. Desuden har de været tvunget til at indføre nye regler for at forhindre hamstring af deres varer. 

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar