Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Hvis rejsen bliver aflyst – sådan undgår du at miste penge

God planlægning kan gøre det lidt mindre smertefuldt, hvis du bliver tvunget til at aflyse din rejse. Du går måske glip af turen, men du vil i stedet kunne rejse på et senere tidspunkt eller rejse et andet sted hen. 

Hvis et rejsebureau eller en bookingside ikke tilbyder en nem måde at annullere din bestilling på, kan man sende dem en e-mail. 

Timingen er også afgørende, så vent ikke til sidste øjeblik med at kontakte rejsebureauet, hvis du ved, at du ikke kan komme afsted.

  1. Mange, men ikke alle hoteller, har mulighed for gratis afbestilling af dit ophold. Sørg for at læse vilkårene og betingelserne på Booking.com og Hotels.com, før du reserverer dit ophold.
  2. Biludlejningsfirmaer, inklusive Rentalcars.com, har som regel en afslappet afbestillingspolitik. Sørg for at annullere din reservation inden fristen er udløbet. 
  3. De fleste flyrejser refunderes ikke, men flyselskaberne plejer at tilbyde ombooking af flybilletter mod et gebyr. I forbindelse med corona-epidemien er nogle af de store flyselskaber begyndt at tilbyde gratis ombooking af flyrejsen eller har gjort det muligt at få rejsen tilbagebetalt i loyalitetspoint. 
  4. Køb en rejseforsikring med udvidet dækning for rejse-aflysninger. Selv hvis ikke alle omkostninger bliver dækket, vil du få en del af beløbet tilbage.

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar