Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Corona-epidemien – hvordan planlægger jeg sommerferien?

På grund af corona-epidemien anbefales det, at man ikke rejser til udlandet lige nu. Danmark og flere andre lande har lukket grænserne for at begrænse udbredelsen af corona, og det anbefales, at man holder sig hjemme, hvis man kan. Men hvad med planlægningen af sommerferien?

Hvornår kan jeg rejse, og hvor kan jeg rejse hen? 

Situationen ændres fra dag til dag, og det er svært at forudse, hvordan sommersæsonen vil se ud. Nogle spår, at i stedet for tæt befolkede byer og strande, vil flere i stedet tage på vandreture og roadtrips, hvor man bor på lidt mere afsides overnatningssteder. Booking.com og Hotels.com tilbyder mange former for overnatningsmuligheder i naturnære omgivelser.

Hvis man vil planlægge sommerferien, kan det være en god idé at være fleksibel, holde sig opdateret og kontrollere den aktuelle situation på den valgte destination, før man reserverer sin rejse. 

Skal jeg flyve?

Af gode grunde er flypriserne faldet. Men sørg for at kun købe billetter, der kan refunderes, fx fra Flybillet.dk, Expedia eller Kiwi.com. Man kan også tage et kig på destinationer, der ligger nærmere og planlægge en roadtrip i stedet for at flyve. Hvis man ikke har selv har bil, tilbyder fx Rentalcars.com eller Auto Europe prisvenlige og rummelige udlejningsbiler, der er perfekte til en roadtrip.

Kan jeg aflyse mit ophold, hvis mine planer ændres? 

Hotels.com, Booking.com og de fleste andre platforme tilbyder overnatningsmuligheder med gratis afbestilling. Du planlægger helt enkelt i god tid og benytter de bedste tilbud, men hvis du ændrer mening, vil du ikke miste noget.

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar