Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Shopping hjemmefra – disse netbutikker hitter

Mange fysiske butikker er blevet tvunget til at lukke permanent eller midlertidigt som en følge af corona-epidemien. Også e-handlen har oplevet en nedgang, men nogle kategorier af netbutikker har tværtimod oplevet en stor opgang, idet mange forbrugere er begyndt at handle mere på nettet.

Det er næppe gået nogen forbi, at rejseindustrien har oplevet en enorm nedgang under krisen, mens online supermarkeder, madleveringstjenester, online apoteker og online butikker med dyremad og -artikler har oplevet en kæmpe stigning i antallet af bestillinger.

Et par uger efter nedlukningen af Danmark blev et faktum, er vi også begyndt at se andre typer af butikker blive mere populære blandt vores brugere på Bonusway:

1. Boghandler

Bibliotekerne er lukket, og mange har mere tid derhjemme. Vi ser, at mange af vores brugere benytter lejligheden til at bestille nye bøger på nettet fra butikker som Saxo.

2. Fototjenester

På det seneste har vi set en stigning i antallet af bestillinger fra fototjenester som Smartphoto og Vistaprint. Mange bruger tiden derhjemme til at gå igennem deres billeder og skabe flotte og personlige gaver som bøger, rammer, billeder og andre fotoprodukter.

3. Træningsudstyr

Mange træningsentusiaster har desværre oplevet, at deres lokale fitnesscenter eller andre sportsaktiviteter er lukket ned. Mange vælger at bestille træningsudstyr på nettet, så de kan holde sig i form derhjemme. Blandt andet Bodystore, Bodyman og Apuls tilbyder et stort udvalg af kosttilskud og træningsudstyr. 

3. Elektronik

Mange mennesker er tvunget til at arbejde eller studere hjemmefra, og vi ser en øget efterspørgsel efter elektronisk udstyr som computere, webkameraer og støjreducerende hovedtelefoner. De samme butikker tilbyder fx også gamingudstyr, der gør det lidt sjovere at være hjemme. Elektronikbutikker på Bonusway er blandt andet Coolshop, Computersalg og Proshop.

5. Mode og skønhed 

Denne kategori fortsætter med at være populær blandt Bonusway-brugerne. Derhjemme er det lækkert at forkæle sig selv, og populære butikker som NA-KD, Nelly, H&M, Luxplus og NiceHair fortsætter med at tilbyde kunderne gode tilbud som Mid Season Sale eller fx 20-30 % rabat på hele sortimentet. Nogle tilbyder også mere fleksibel levering. 

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar