Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Vi arbejder på en ny webside – her er et smugkig

Vi er glade for at kunne fortælle, at vores webside snart vil få et helt nyt look med et hurtigere og mere brugervenligt interface. Med vores nye design vil det gå hurtigere at indlæse siderne og navigere rundt.

Her får du et smugkig på vores nye design. Vi vil gerne minde dig om, at det er en webside under udvikling, som kan forbedres ved hjælp af din feedback. Du kan give os din feedback via linket nederst på siden.

1. Moderne og enkelt design

Vores nye webside fremstår med enkle design-elementer, hvor du kan se butikkerne på vores platform og søge blandt aktuelle tilbud og produkter. Vi har lavet det nye design til dig for at forbedre din shoppingoplevelse med Bonusway.

2. Nem navigation

I løbet af et års tid har vi gennemført omkring 50 brugertests i forskellige Bonusway-lande, og vi har samlet feedback fra 651 brugere, som har prøvet vores testside. De tilbagemeldinger, som vi har fået, har hjulpet os med at skabe en brugervenlig shoppingoplevelse til dig.

Du kan søge blandt vores butikker på de kategorier, som du er interesseret i, kontrollere bonusbeløbene, kigge på produkterne, som andre brugere har delt, og let skabe dine egne produktsamlinger.

3. Hurtigere sideindlæsning

Hurtigere sideindlæsning vil hjælpe dig med at finde de oplysninger, som du har brug for, så hurtigt som muligt. Du kan browse blandt hundredvis af butikker, finde forskellige tilbud og produkter og søge den information, som du har brug for.

4. Hjælpeportal

Hvis du har brug for specifikke oplysninger om Bonusway, kan du bruge vores nye hjælpe-portal. Her kan du læse om, hvordan Bonusway fungerer, få information om bonusprocessen og læse vores ofte stillede spørgsmål.

Lad os høre din mening: Giv os feedback

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar