Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

SOMMERENS FESTER – FIND OUTFITTET HER

Sommerens fester står for døren: bryllup, studentergilde, barnedåb. Vi elsker at samles om sommeren, når vejret er i top, og det er herligt at gå til fest og få lejlighed til at gøre sig fin! Men hvad skal du tage på? Vi giver nogle bud nedenfor. Du finder selvfølgelig det hele i butikker, som er med på Bonusway.

 

 TØJET

Foråret og sommerens klassiske festkjoler findes især i lyse, bløde pastelfarver. Er du ude efter en lang kjole til en gallafest eller et bryllup, så har fx Bubbleroom et rigtig stort udvalg af flotte kjoler til rimelige priser. Hvis du vil følge etikken som bryllupsgæst, så er hvidt som bekendt det store no-go.

 

1. CHIARA FORTHI Cascade Bandeau Dress (Bubbleroom)  2. RUT&CIRCLE One Shoulder Jumpsuit (NA-KD) 3. Henna kjole (BESTSELLER)  4. BUBBLEROOM Ariella prom dress  5. HAPPY HOLLY lace dress (Bubbleroom)  6. ASOS DESIGN Midi Dress

 

TILBEHØRET

Denne sæson er tilbehøret især præget af metalfarve og glitter. Bærer du fx en kjole i en lyserød nuance vil sølvfarvede accessories sætte prikken over i’et.

  1. MENBUR sølvfarvede sandaler (Spartoo) 2. NEW LOOK taske med gulddetaljer (Bubbleroom)  3. Crossover-taske med perler (PIECES) 4. COCO COUTURE champagne-farvet clutch (Bubbleroom) 5. UNISA sølvfarvede sandaler (Spartoo)

 

Husk at bruge Bonusway næste gang du handler mode på nettet!

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar