Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

BLACK FRIDAY: SÅDAN PLANLÆGGER DU DIN SHOPPING

I USA fejrer man Black Friday på fredag efter Thanksgiving, og det er årets største shopping- og udsalgsdag. I år falder Black Friday den 23. november, og vi har samlet de bedste tips til dig, så du undgår nogle typiske fejl.

1. Planlæg, hvad du vil købe

Man gør let impulskøb på Black Friday, når tilbuddene kun gælder i kort tid og man skal træffe en hurtig beslutning. Flere butikker tilbyder en rabat på hele sortimentet, så det er let, hvis du på forhånd vil bestemme, hvilke produkter du skal have.

2. Lav en brugerkonto på forhånd

Hvis du planlægger at handle i en bestemt webshop for første gang, kan det godt betale sig at oprette en brugerkonto før Black Friday. Så slipper du for at bruge tid på at indtaste alle dine oplysninger og se, at de bedste tilbud forsvinder for næsen af dig.

3. Sammenlign priser

Husk at sammenligne priser mellem forskellige butikker. Nogle butikker kan have udsalg på produkter fra sidste sæson, mens andre kan have nyere varer til samme eller en billigere pris.

4. Vær tidligt ude

De fleste tilbud går live ved midnat, og jo tidligere du handler, jo større er chancen for, at du får fat i de tilbud, som står på din ønskeliste. Planlæg at stå tidligt op (eller vær sent oppe). Vær også opmærksom på, at en del butikker starter udsalget allerede torsdag eller endnu tidligere.

5. Brug ikke tid på at lede efter forskellige tilbud

Du finder internethandlens bedste tilbud og rabatkoder lige her på Bonusway. Under Black Friday-ugen har vi arbejdet ekstra hårdt for at finde alle de bedste tilbud til dig.

6. Glem ikke at samle bonus for dine Black Friday-indkøb

Du får selvfølgelig bonus for dine Black Friday-indkøb, ligesom du plejer, og flere butikker tilbyder en større bonus end normalt. Hvis du bruger rabatkoder, så husk at du kun får bonus med de rabatkoder, som findes på vores side. Obs! Husk at klikke dig gennem Bonusway, før du lægger varerne i din indkøbsvogn, da din bonus ellers kan gå tabt.

7. Lørdag, søndag og Cyber Monday

Mange webbutikker fortsætter med Black Friday-kampagnen over weekenden, til og med Cyber Monday. På Cyber Monday kommer der tit mange nye tilbud.

Gå ind på Bonusway.dk allerede nu, og se, hvilke butikker, der er tyvstartet!

Happy shopping!

 

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar