Bliv medlem

nye medlemmer

Din profil

allerede medlem

Konkurrence med HomeAway – betingelser

Vi har en Facebook-konkurrence, hvor du kan vinde overnatning for over 11.000 kr. til din ferie!

Konkurrencebetingelser:

1. Præmien kan bruges på HomeAways overnatningssteder samt til eventuelle rengørings- og servicetjenester til en værdi af 16.000 SEK (ca. 11.200 kr.)

2. Præmien skal bruges senest 31. august 2020.

3. Hvis den valgte vare ikke er tilgængelig, forbeholder HomeAway sig retten til at tilbyde en alternativ vare af samme eller større værdi.

4. Når overnatningsstedet er reserveret, kan reservationen ikke annulleres eller ændres uden ekstra omkostninger. Vinderen vil blive debiteret for afbestillingsgebyrer og prisforskelle ved bestilling af en ny vare til samme eller større værdi, hvis værdien overskrider 16.000 SEK (ca. 11.200 DKK).

5. Vinderen er ansvarlig for udgifter og arrangementer, som ikke er inkluderet i præmien, herunder, men ikke begrænset til: transportomkostninger, rejseforsikring, alle nødvendige rejsedokumenter, herunder pas og visa. Prisen inkluderer ikke penge eller andre rejseudgifter.

6. HomeAway vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader forårsaget under dit ophold, herunder eventuelle afbestillingsgebyrer, hvis vinderen ikke ankommer til ejendommen på de reserverede dage. I dette tilfælde vil præmien gå tabt.

7. Vinderen er ansvarlig for alle omkostninger som følge af skade på ejendommen under opholdet.

8. Præmien bekræftes skriftligt pr. e-mail til vinderen. Fejl og / eller undladelse af at oplyse en gyldig e-mail-adresse eller manglende overholdelse af betingelser kan føre til tab af præmien.

9. Præmien kan ikke veksles til kontanter og kan ikke overføres til en anden person.

10. Vinderen accepterer at oplyse navn, foto og bopæl og vil samarbejde med HomeAway i forbindelse med rimelige forespørgsler vedrørende overladelse af præmien.

11. Vinderen skal være medlem af Bonusway.

Комментариев (0)

Comments are closed here.

Toppen
Skip to toolbar